Herdyansyah
Member
- Credits
- 0
Please sent me ea redeye v5.21EA UNLIMITED VERSION
REDEYE EA- PROFITABLE EA
(LATEST VERSION 5.21 & 5.20)
to PM telegram @ realprofitbo
Email: [email protected]
Please sent me ea redeye v5.21EA UNLIMITED VERSION
REDEYE EA- PROFITABLE EA
(LATEST VERSION 5.21 & 5.20)
Please sent me ea redeye v5.21
Email: [email protected]
Eurusd also as one my favorite pairpersonally i use EURUSD only, my Advice do some research ( backtest , forward demo ) , takeoff EURCHF for a while or use the smallest lot size.
da sunt, Cicarac.Tu esti Cicarac Vasile??
De cat timp ai pus robotul pe Real? Merita sa il pui? Am avut parola de investitor de la contul tau si am vazut acolo ca ai incercat mai multi roboti, dar asta redeye e cel mai profitabil.
agreepersonally i use EURUSD only, my Advice do some research ( backtest , forward demo ) , takeoff EURCHF for a while or use the smallest lot size.
Cate retrageri ai facut de la broker?pentru prima dată când folosesc Redeye v5.20, cu propria mea setare și GMToffset greșit, câștig mici și pierderi multe. proprietarul mi trimite versiunea de actualizare v5.21 cu setarea proprietarului (setare implicită), încep de la sfârșitul lunii ianuarie, câștig multe pierderi mici.
cause some brokers afraid consistance profit eas , they will block your eas , so choose another brokers leave alpary.Has anyone worked with Alpari for a long time?
Why not let work with this EA?
i work in ECN.PRO Accountare you using alpari in non-ECN, i guess non ecn account will not be allowed
is it for real account?I have not tryed yet.