• Welcome back! Thank you for being a part of this Traders Community. Let's discuss and share :)
    Selamat datang kembali! Trimakasih telah menjadi bagian dari Komunitas Trader ini. Mari berdiskusi dan berbagi :)

New EA RedEyeECN v5.20

personally i use EURUSD only, my Advice do some research ( backtest , forward demo ) , takeoff EURCHF for a while or use the smallest lot size.
Eurusd also as one my favorite pair
trading with this pair quiet profitable, but not easy

De cat timp ai pus robotul pe Real? Merita sa il pui? Am avut parola de investitor de la contul tau si am vazut acolo ca ai incercat mai multi roboti, dar asta redeye e cel mai profitabil.

De cat timp ai pus robotul pe Real? Merita sa il pui? Am avut parola de investitor de la contul tau si am vazut acolo ca ai incercat mai multi roboti, dar asta redeye e cel mai profitabil.

pentru prima dată când folosesc Redeye v5.20, cu propria mea setare și GMToffset greșit, câștig mici și pierderi multe. proprietarul mi trimite versiunea de actualizare v5.21 cu setarea proprietarului (setare implicită), încep de la sfârșitul lunii ianuarie, câștig multe pierderi mici.

pentru prima dată când folosesc Redeye v5.20, cu propria mea setare și GMToffset greșit, câștig mici și pierderi multe. proprietarul mi trimite versiunea de actualizare v5.21 cu setarea proprietarului (setare implicită), încep de la sfârșitul lunii ianuarie, câștig multe pierderi mici.
Cate retrageri ai facut de la broker?
Te a lasat sa scoti banii?
Sau te-a blocat pe motive aiurea?

Hi friends
Today the Alpari broker told me that I can not use this EA in this broker, and if the account continues to work, it will be a problem.

My results for first week!
(no longer trading EURCHF, only EURUSD)

Clipboard01.jpg

Attachments

• Clipboard01.jpg
    Clipboard01.jpg
    170.3 KB · Views: 750
Back