1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Welcome back! Thank you for being a part of this Traders Community. Let's discuss and share :)
    Selamat datang kembali! Trimakasih telah menjadi bagian dari Komunitas Trader ini. Mari berdiskusi dan berbagi :)
    Dismiss Notice

New EA EA Tahan Banting 3.2

EA yang tahan Trend sepanjang apa pun dan Sideways selama apa pun

  1. Heilmi

    Heilmi New Member

    Equity
    Credit
    Ref Point
    i already instal this EA on my FBS-demo acct. but this EA can't use. pls help.
     
  2. Ducquidhan123

    Ducquidhan123 New Member

    Equity
    Credit
    Ref Point
    i can't download ea :(
     
  3. Hafid

    Hafid New Member

    Equity
    Credit
    Ref Point
    Cara mensetting agar lot bisa disesuikan dengan balance bagaimana? Mohon petunjuk. Jika di set lot selalu kembali ke 0.01
     
  4. ericirfan

    ericirfan New Member

    Equity
    Credit
    Ref Point
    prefer time frame berapa boss ?
     
  5. ericirfan

    ericirfan New Member

    Equity
    Credit
    Ref Point
  6. OmegalulTrader

    OmegalulTrader Member

    Equity
    Credit
    Ref Point
    Best EA Ever
     

    Attached Files:

    • lul1.jpg
      lul1.jpg
      File size:
      76.4 KB
      Views:
      242
  7. Jean-Leon

    Jean-Leon Member Credit Hunter

    Equity
    Credit
    Ref Point
    Hi guys,
    is there someone how can share this Ea (version 3.2) or explain where and how to download it, please ?
    Thanks
     
  8. Findralicious

    Findralicious Member

    Equity
    Credit
    Ref Point
    Untuk setting manual lot bagaimana ya? saya sudah rubah dari autolot false saya rubah manual y di alert selalu keluar "first lot 0,01",,,

    mohon bantuanya,,
     
  9. Findralicious

    Findralicious Member

    Equity
    Credit
    Ref Point
    nyimak juga mas, siapa tau ada jawaban, saya juga ada problem untuk setting manual lot..
     
  10. zamans98

    zamans98 Active Member Credit Hunter

    Equity
    Credit
    Ref Point
    and u selling you EA for $200...
    interesting
     
  11. blackking

    blackking Active Member Credit Hunter

    Equity
    Credit
    Ref Point
    Because he also need money for daily expenses,
    if interested to buy ea, yot spent money, but if not willing to spending money, don`t buy
     
  12. OmegalulTrader

    OmegalulTrader Member

    Equity
    Credit
    Ref Point
    udah lot 0.01 aja ga usa diganti2, nanti MC kalo ga ngerti apa2 langsung ganti lot
     
  13. OmegalulTrader

    OmegalulTrader Member

    Equity
    Credit
    Ref Point
    Gonna using SocialVPS next week
     
  14. zamans98

    zamans98 Active Member Credit Hunter

    Equity
    Credit
    Ref Point
    lol what, u dont understand, he said this ea LIKE shit, and wanna promo his EA, geddit?
     
  15. kouan

    kouan New Member

    Equity
    Credit
    Ref Point
    saya lagi coba ea ini di demo..
     
  16. TechPunk

    TechPunk New Member

    Equity
    Credit
    Ref Point
    Very Nice EA!
     
  17. awan prima

    awan prima New Member

    Equity
    Credit
    Ref Point
  18. Primadhana Astara

    Primadhana Astara New Member

    Equity
    Credit
    Ref Point
    One of EA will to do BT tonight ...
     
  19. Findralicious

    Findralicious Member

    Equity
    Credit
    Ref Point
    ganti lot bisa disetting hanya lewat social vps mas, tinggal setting ajah equity pembaginya.. klo social vps bisa autolot..

    Btw gimana apa sudah coba FT dari EA ini mas? saya kira EA ini bagus, klo bisa menyesuaikan modal, benar apa dikatakan creator EA ini, jangan serakah dengan EA ini, profit 20% saja cukup mas,, yg penting tidak MC..
     
  20. Primadhana Astara

    Primadhana Astara New Member

    Equity
    Credit
    Ref Point
    Lagi FT, lot auto dari social vps. kebetulan ada slot kosong. baru siang ini aku FT. coba besok aku update hasilnya kalau sempet.
     

Share This Page